Egyedi koktélos pohár

egyedi koktélos pohár

Koktélpoharak - egyedi nyomattal

Műanyag koktélos (shaker) és röviditalos poharakra vállaljuk  (saját nyomdánkban) egyedi logó, felirat, grafika nyomtatását. Limonádénak, üdítőnek, ásványvíznek és sörnek. Az erős, vastag falú műanyag poharakra kiváló minőségben nyomtatjuk vállalkozása logóját vagy más egyedi grafikát, szlogent, feliratot.

A poharak nyomtatását méretenként 1000 darabtól vállaljuk!

- koktélos (shaker) pohár méretek: 200 ml / 300 ml / 400 ml / 500 ml

- röviditalos pohár méretek: 2-4 cl, talpas kivitelben is

- nyomat színek: Pantone színkód alapján, egy színnel

- rövid határidővel

- 1000 darabtól

A poharakhoz többféle pohártető rendelhető: szívószálas, gömb-lyukas és gömb-zárt illetve lapos (zárt) műanyag tető. A poharakat, pohártetőt és szívószálat raktárról szállítjuk, a poharak nyomtatását rövid határidővel vállaljuk.

Árajánlatkérés

Alábbiakban egyszerűen, gyorsan kérhet árajánlatot egyedi műanyag pohár készítésre. Az árajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Technikai információ: ajánlatkéréshez bármilyen formátumú képfájl csatolható (.jpg, .png), a nyomdai munkát kizárólag vektorgrafikus formátumú grafikával tudjuk vállalni (.cdr vagy .ai)

Termék
Mennyiség
Megjegyzés
Árajánlatkérő neve
E-mail cím
Telefonszám
Melléklet csatolása (grafika, logo, felirat)

 

egyedi termékek - egyedi vásárlóknak

Nem találod amit keresel? További információkra lenne szükséged? Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal vagy a rendelés menetével, kiszállítással kapcsolatban keress minket bátran! A CoffeeToGo.hu csapata elérhető email-ben, messenger üzenetben vagy a kapcsolat menüpontban a közvetlen kapcsolatfelvétel űrlap kitöltésével.

Telefonon a +36-70-672-0693 számon vagyunk hívhatóak  hétfőtől péntekig 8-16 óráig. Budapesti telephelyünk telefonszáma: +36-20-517-3733

Webáruház készítés
simplepay_hu