Coffeetogo papírpohár és környezetbarát csomagolás

 

 Köszöntjük weboldalunkon. A coffeetogo.hu a Burapin Kft. webáruháza.

 

Minden ami szükséges büfék, éttermek, kávézók, food truck-ok, trafikok vagy akár a háztartások számára. Minden a higiénikus tároláshoz és a minőségi kiszolgáláshoz.

 

Cégünkről:

A Burapin Kft. 2010 óta foglalkozik gasztroipari termékek forgalmazásával Magyarországon és 2015 óta Szlovákiában is. Fő tevékenységünk az egyszerhasználatos gasztroipari termékek kis- és nagykereskedelmi értékesítése.  Tárolásra, szállításra és kiszolgálásra specializált termékeink körét folyamatosan bővítjük. Kiszolgáljuk az éttermek, büfék, cukrászdák, kávézók speciális igényeit. Segítünk a megfelelő termék kiválasztásában, kérés esetén ingyenes termékmintát biztosítunk.

 

Állandó, széles raktárkészlettel és pontos, azonnali kiszolgálással várjuk Önt telephelyeinken (Győr, Budapest, Bős/Gabcíkovo). Megrendelését kiszállítjuk az ország egész területén (XLS és GLS 24 órás futárszolgálattal).


Személyre szabott szolgáltatással igény esetén sajátmárkás, egyedi termékek gyártását is vállaljuk. Lehet az céges logó, grafika vagy szlogen - álmodja meg és mi megvalósítjuk.Üdvözlettel:

A coffeetogo.hu csapata

 

Webáruház készítés