Coffeetogo papírpohár és környezetbarát csomagolás

 

 Köszöntjük weboldalunkon. A coffeetogo.hu a Burapin Kft. webáruháza.

 

Csomagolóanyagok ami szükséges lehet büfék, éttermek, kávézók, food truck-ok, trafikok vagy háztartások számára. Minden a higiénikus tároláshoz és a minőségi kiszolgáláshoz.

 

Cégünkről:

A Burapin Kft. 2010 óta foglalkozik gasztroipari termékek forgalmazásával Magyarországon és 2015 óta Szlovákiában. Fő tevékenységünk az egyszerhasználatos gasztroipari termékek kis- és nagykereskedelmi értékesítése.  Tárolásra, szállításra és kiszolgálásra specializált termékeink körét folyamatosan bővítjük. Segítünk a megfelelő termék kiválasztásában, kérés esetén ingyenes termékmintát biztosítunk.

 

Állandó, széles raktárkészlettel és pontos, azonnali kiszolgálással várjuk Önt. Megrendelését személyesen átveheti telephelyeinken: Győr, Budapest, Bős/Gabcíkovo. Termékeinket kiszállítjuk az ország egész területén: XLS és GLS 24 órás futárszolgálattal.


Személyre szabott szolgáltatással igény esetén sajátmárkás, egyedi termékek gyártását is vállaljuk. Elkészítjük céges logóval, grafikával vagy szlogennel nyomtatott papírpoharat, szalvétát ls egyéb nyomtatható csomagolást.

Kiemelt figyelmet fordítunk a megújuló, újrahasznosítható csomagolás és a modern csomagolóanyagok magyarországi bevezetésére. Egyszerhasználatos környezetbarát, lebomló szívószál, evőeszköz, pohár, fa evőeszköz és fa kávékeverő és újrahasznosítható csomagolások.Üdvözlettel:

A coffeetogo.hu csapata

 

Webáruház készítés